Studenten leerjaar 2019 – 2020

 
Jeffrey Klip

De reden dat ik me ingeschreven heb bij de Ondernemers Academie is voor mij een logische zet. Ik wil mezelf graag zakelijk verder ontwikkelen en meer gaan doen op het gebied van marketing.
Zelf ben ik marketingtechnisch niet erg sterk, alhoewel ik altijd blijf proberen.
Wat ik echt nodig heb, is een begeleider met veel marketingkennis.
En ook een stukje klantrelaties onderhouden, ik heb enkele klanten dicht bij staan echter wil ik andere klanten ook graag behouden.
Iemand die mij veel tips en handigheidjes kan leren op dit gebied.
Zelf ben ik al bezig met het ontdekken van manieren om mijn bedrijf bekender te maken in de regio. Dit door middel van video’s hoe ik te werk ga, deze zijn nog niet publiekelijk omdat ik er zelf niet tevreden over ben.
Verder is het leren van nieuwe technieken om handiger en efficiënter te werken.
Het bedrijf wat ik run “Klip Media” is een IT bedrijf dat vele verschillende taken uitvoert.
Grote taken zoals netwerken aanleggen is wat ik zelf erg leuk vind om te doen, aangezien daar leidinggevende functies bij komen kijken.
Ik ben erg enthousiast over het concept van de ondernemersacademie.
Het feit dat andere (Grote) ondernemers zich inzetten voor studenten of reeds begonnen
ondernemers is een geweldig initiatief.
En ik ben ook blij dat ik hieraan mee mag doen.

Martijn Westerman

Ik ben 23 jaar en woonachtig in Finsterwolde. Ik heb de opleiding MBO ICT medewerker afgerond in 2015. Momenteel ben ik bezig met de opleiding ICT-Beheerder, te Campus Winschoten. Ik zit in mijn 2de leerjaar. Ik heb ervaring opgedaan binnen het bedrijf AenC-Computers en Royal Christmas. Ik neem graag deel aan de Ondernemersacademie Oost- Groningen omdat ik een eigen bedrijf wil opstarten. Ik wil zelf iets opbouwen en mij zelf en anderen laten zien dat ik het kan. Ik werk graag samen met mensen en wil graag mensen helpen met ICT-problemen en deze voor hun oplossen.

 
Reinout Kremer

Ik ben 18 Jaar oud en volg de opleiding Ondernemer Retail niveau 4 op Noorderpoort sportparklaan in Stadkanaal. Mijn plan is om een eigen onderneming op te starten waarbij vooral gedacht wordt aan eerlijk en duurzaam. Ik ben bezig met het opstarten van een Boerderijwinkel met theeschenkerij. Deze gaat gevestigd worden in een boerderij die we onlangs hebben aangekocht naast de boerderij waar ik woon. In de boerderijwinkel zullen  verkocht worden: streekproducten, vers brood en gebak, groente en  fruit, verse maaltijden, cadeaupakketten etc. Hierbij wil ik gaan samenwerken met ondernemers uit de omgeving. In de theeschenkerij zal men meer kunnen nuttigen dan een kopje koffie of thee met gebak. Klanten zullen er ook terecht kunnen voor een lunch of diner.

 
 Verron Vroom

Ik doe de opleiding Ondernemer Retail op Noorderpoort Stadskanaal.Ik doe mee aan de Ondernemersacademie omdat ik denk dat ik er veel van kan leren en ik zo snel mogelijk mijn eigen onderneming wil starten. Liefst iets met een webshop met kleding in het hogere segment.

Leon Tempel

Ik heb de opleiding Verkoopadviseur Automotive gevolgd op Noorderpoort Automotive in Groningen en wil graag een bedrijf starten in occasions in het hogere segment. Indertijd ben ik gestart met de verkoop van brommers. Ik hoop via de Ondernemersacademie de nodige kennis op te doen voor het Ondernemerschap.

Dion de Man

Ik ben 17 jaar en volg de opleiding Ondernemer Retail op Noorderpoort Stadskanaal. Het begon toen ik een presentatie gaf bij BPV over winkelpresentatie, de BPV docent was hier enthousiast over en sprak mij na de presentatie aan over de ondernemersacademie. Ik was hier meteen nieuwsgierig naar omdat het mij best leuk leek. Mijn docent zou mij meer informatie sturen en ik moest hier even op terug komen of het mij echt leuk leek of niet. Vervolgens had ik alles doorgekeken en was ik meteen enthousiast en heb meteen mijn docent verteld dat ik hier aan mee wou doen.De ondernemersacademie biedt echt een grote kans om een succesvolle ondernemer te worden. Door alle workshops, netwerkbijeenkomsten en begeleiding door een coach kom je veel te weten over succesvolle ondernemers. Dat wil ik natuurlijk niet missen. Mijn ouders zijn zelf ook ondernemers, zelf heb ik nu paar keer onder een baas gewerkt en als ik dan naar mijn ouders kijk, wordt ik toch zelf echt liever ook een ondernemer. Dat gaat natuurlijk niet makkelijk maar de ondernemersacademie biedt hier een supergrote kans voor die ik graag wil pakken. Ik wil er graag achter komen wat mijn valkuilen zijn en mijzelf hierop verbeteren. Natuurlijk wil ik niet alleen mijn valkuilen ontdekken maar ook de pluspunten die ik heb verbeteren en vergroten.