Coaches leerjaar 2020 – 2021

Boudewijn Rosman – coach student Joran Dost

Boudewijn Rosman is eigenaar van Architectenbureau “1:1 Architecten”, gevestigd in Oostwold. Een landelijk opererend architectenbureau voor particulieren, bedrijven en ontwikkelaars. Het bureau is gespecialiseerd in duurzame projecten. Zo ontwierp Rosman onder meer energie neutrale woningen voor Blauwestad.  ,,Steeds meer mensen denken na over energie en milieu en helemaal in Groningen, waar de gasproblematiek het meest voel- en zichtbaar is. “Als je in Groningen woont, moet je eigenlijk niet meer afhankelijk willen zijn van gas” is een bekende statement van Rosman.

Voor meer info: https://www.eenopeenarchitecten.nl

 

Tessa Buikema en Sandra Zweep- coaches studente  Minouk Lenting

Welzijnszorg Groei! BV is de overkoepelende organisatienaam van SchuldSupport BV, Mentoring BV en SID Support BV. Alle krachten gebundeld onder 1 dak, Welzijnszorg Groei! is gespecialiseerd in schuldenbewind, beschermingsbewind, mentorschappen, persoonlijke begeleiding en administratieve werkzaamheden, alle medewerkers zijn gediplomeerd en gecertificeerd, daarnaast kunnen wij voor u een schuldhulpverleningstraject begeleiden in samenwerking met een advocatenkantoor, het GKB of het VKB.

SchuldSupport B.V. voldoet aan de door de rechtbank gestelde kwaliteitseisen.

Voor meer info: https://www.welzijnszorggroei.nl

 

Reina Boels – coach studente Anita Nieuwenhuis

  

Het doel van Rein Advies is om organisaties CO2-neutraal én maatschappelijk betrokken te maken en ze bewust te maken van hun invloed op hun omgeving en op onze planeet. Van onderop een groener en socialer bewustzijn creëren en daarmee impact maken richting de toekomst. Rein Advies verzorgt besparingsadviezen, duurzaamheidsbeleid, projectmanagement en inspirerende excursies en lezingen.

Voor organisaties levert toekomstbestendig ondernemen de volgende zaken op:

 • nieuwe klanten
 • een degelijke nulmeting: wat doen we al goed en wat kan er beter?
 • inzicht in de CO2 footprint en milieuprestaties
 • inzicht in relevante verplichte besparingsmaatregelen volgens de Wet milieubeheer
 • ideeën voor de verbetering van zowel de bedrijfsvoering als de product- en dienstverlening
 • kostenbesparingen op onder meer energie, afval en mobiliteit
 • positieve publiciteit
 • meer betrokkenheid van de medewerkers
 • een andere, frisse kijk op de organisatie
 • uitbreiding van hun netwerk en samenwerking met andere bedrijven in de regio
 • aansluiting met het onderwijs

Voor meer info: www.rein-advies.nl

 

Jasper Stuut – coach studente Anouk Pruim

Als marketeer en salesmanager ben ik werkzaam in het Theater Geert Teis waar ik verantwoordelijk ben voor online marketing, het op touw zetten van acties en activiteiten en het creëren van samenwerkingen met partijen uit de regio. Ook ben ik als ondernemer actief in de regio Zuid-Oost Groningen. Ik zet me in voor de leefbaarheid van dit gebied en organiseer muzikale en sociale projecten. Tot slot ben ik actief als achtergrondmuzikant bij feesten, partijen, recepties en andere aangelegenheden.

Binnen al mijn werkzaamheden en projecten richt ik me op het samenwerken en het versterken van elkaar. Want mijn visie is: delen is vermenigvuldigen. Hierbij houd ik enorm van ‘out of the box’ denken en ben ik proactief en ondernemend ingesteld. Ik zie graag de verbanden en contrasten tussen verschillende partijen en kan hierdoor verbindingen leggen en samenwerkingen creëren. ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’.

Als muzikant ben ik actief in samenwerking met vele artiesten, zoals zanger Thijs Pot (TVOH-finalist 2017), zangeres Emma Heesters (o.a. De Beste Zangers 2019) en zangeres Sterre Jasmijn Koning (o.a. winnares Junior Eurovisie Songfestival) en speel ik als toetsenist en gitarist in vele bands zoals de Nederpop-band Wanton. Ik heb les van Reinout Douma (o.a dirigent Noordpool Orkest en componist van Jochem Myjer) en Tollak Ollestad (o.a. toetsenist van Earth Wind & Fire) en focus me hierbij vooral op pop, jazz en blues. Ik ben hard aan het werken om mijn groei continu te houden en samenwerkingen te creëren en wil op deze manier de muzikale top gaan bereiken

Voor meer info over Theater Geert Teis: https://www.theatergeertteis.nl

Martin en Stephanie Horneman – coaches studente Quira Janssen

 

Atelier Horneman is de enige gecertificeerde lijstenmakerij in Groningen. Kwaliteit en service staat bij ons stipt op nummer één. In ons eigen atelier maken we lijsten op maat van hout en aluminium. Behalve lijsten leveren we ook spiegels op maat. Onze lijsten zijn van hoge kwaliteit. Onze lijstenmakerij is inmiddels meermaals in de prijzen gevallen tijdens de jaarlijkse inlijst wedstrijd en wij zijn lijstenmaker van het jaar in 2020. Er zijn vele combinaties te bedenken van lijsten met passe-partouts en diverse soorten glas. Wij nemen graag de tijd om alle mogelijkheden te bespreken zodat onze klanten een weloverwogen besluit kunnen nemen.
Je vindt ons achter het winkelcentrum in Lewenborg en daarnaast vlak bij het station in Veendam. Op beide locaties kun je gratis parkeren, laden en lossen voor de deur.

Voor meer info: https://atelier-horneman.nl

 

Pieter Nomden – coach studente Lena Waaijenberg

Ik help ondernemers momenteel bij het inrichten van hun boekhouding, ondersteun of verwerk de boekhouding en stel de fiscale aangiftes en jaarrekeningen op. Het liefst doe ik dit al zoveel mogelijk geautomatiseerd en leg elke stap in begrijpelijke taal uit. We hoeven het tenslotte niet moeilijker te maken dan het al is.

Over vijf jaar is waarschijnlijk de helft van het werk in mijn branche weg geautomatiseerd. En dat is prima, want dan ga ik op een andere manier waarde toevoegen voor klanten. Meer en specifieker advies gaan geven, koppelingen inrichten tussen boekhoudpakketten en apps voor tijdregistratie / scan&herken / rapportages of als klankbord dienen bij grote en kleine beslissingen.

Voor meer info: https://boekhoudergids.nl/groningen-stad/cortingh/