Coaches leerjaar 2019 – 2020

 

Martin van der Leest – coach student Dion de Man

SealteQ legt zich toe op multidisciplinair onderhoud van civieltechnische en infrastructurele werken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het duurzaam beschermen en behouden van bouwkundige constructies. Injectietechniek is de discipline die een bepalend onderdeel vormt. Hierdoor heeft de onderneming een erkende en hoge positie verworven bij het thema waterdichte werken.
SealteQ heeft een grote kennis van en een langdurige ervaring met bouw chemische technieken.

Het dienstenpakket bestaat uit o.a. betonreparatie, injectietechniek, kelderafdichting, de applicatie van kunststof vloeren en het waterdicht maken van tunnelconstructies.
Ook wanneer het gaat om decoratieve en/of chemisch resistente vloerafwerking, kunststof slijtlagen, integrale gevelrenovatie, kitapplicaties, brandwerende bekleding, zwembadrenovatie en voegovergangsconstructies kunt u bij SealteQ terecht.

 

Tessa Buikema – coach studente  Serena Meijer

Welzijnszorg Groei! BV is de overkoepelende organisatienaam van SchuldSupport BV, Mentoring BV en SID Support BV. Alle krachten gebundeld onder 1 dak, Welzijnszorg Groei! is gespecialiseerd in schuldenbewind, beschermingsbewind, mentorschappen, persoonlijke begeleiding en administratieve werkzaamheden, alle medewerkers zijn gediplomeerd en gecertificeerd, daarnaast kunnen wij voor u een schuldhulpverleningstraject begeleiden in samenwerking met een advocatenkantoor, het GKB of het VKB.

SchuldSupport B.V. voldoet aan de door de rechtbank gestelde kwaliteitseisen.

 

Robin Plomp – coach student Martijn Westerman

Aandacht voor u, daar gaat het werk van Pro Motion Pictures over. Zij creëert aandacht voor uw product of dienst door naast u te staan en mee te denken. Met creativiteit, strategisch advies en de productie van allerlei communicatiemiddelen. Van een eenvoudige mailing tot een complete multimedia campagne. Maar alleen een nieuw logo of website kan ook. Wat de opdracht ook is, u krijgt altijd de volledige aandacht. De kracht is de combinatie van ruim 25 jaar ervaring in huisstijlen, websites en multimedia.

Creativiteit is een spier die je kunt trainen. Zie Pro Motion Pictures als topsporter, altijd in topconditie en gedreven om het maximale (voor u) te bereiken. Brainstormen gebeurt op basis van een briefing of een interview. Maar ook ‘ins Blaue hinein’. Zij beheerst alle takken van de communicatiesport. Met een originele invalshoek en in begrijpelijke beeldtaal bereikt zij elke doelgroep. Via het hoofd en via het hart.

Voor u als opdrachtgever gaat Pro Motion Pictures ‘diep’. Dat maakt hen emotioneel betrokken. Tegenover deze alfa beleving staat hun rationeel beta denken. Alles begint met strategisch advies over de uitgangspunten en mediakeuzes. Daarbij hoort ook proactief optreden. Een brede kennis van mens, markt en media, stelt hen in staat om ‘middelen vrij’ te denken. Dat doen ze uit volle overtuiging en met maar één doel: het behalen van een maximaal resultaat voor u. Snel en met alle service die u mag verwachten.

Pro Motion Pictures geeft strategisch advies en maakt websites en webshops, logo’s en huisstijlen, radio- en televisiecommercials, bedrijfsfilms in HD en internetvideo’s. Veelal met eigen mensen in eigen huis.

 

Marcel Lasker – coach student  Verron Vroom

 

Prevent IVG is opgericht in 2003 en heeft 5 medewerkers. Onze adviseurs hebben ruime ervaring op hun vakgebied en zijn gekwalificeerd naar Nederlandse en Internationale standaards.

Bij het ontwerpen van brandveiligheid spelen juridische, technische en organisatorische aspecten een rol. Hoewel wij geen juridische adviseurs zijn, hebben wij voldoende kennis en ervaring in huis om in het spanningsveld van techniek en wetgeving te kunnen opereren. Wij zijn opgeleid en gekwalificeerd als Fire Engineers, we beschikken over een uitgebreide databank en handboeken, en zijn bij met de laatste stand der techniek. De vooropleiding van onze engineers heeft een gedegen basis in de bouwkunde, installatietechniek en energietechniek.

Wij zijn thuis in de installatietechniek, omdat we het zelf “kunnen”. Met regelmaat leveren wij een brandbeveiligingsinstallatie op, doen wij modificaties of onderhoud. Niet omdat we graag installateur willen zijn, maar om kennis te vergaren die we kunnen inzetten bij onze advisering. Zo zijn we competente gesprekspartners voor de gespecialiseerde beveiligingsinstallateur (die soms ook weer ons advies vraagt).

De organisatorische aspecten van brandveiligheid zijn breed, zij gaan van menselijk gedrag tot inzetprocedures van de brandweer. Doordat ons bedrijf een stevig brandweerkundig fundament heeft weten wij wat er speelt binnen de (internationale) wereld van de brandweer.

Integriteit en vakmanschap zijn belangrijke pijlers onder ons vak. In onze advisering zijn wij gebonden van de beroepscode van de IFE www.ife-nederland.com

Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor complexe gebouwen, de industrie of voor bestaande situaties. Daar waar niet altijd aan de bouwregels kan worden voldaan, worden alternatieven gevraagd die economisch haalbaar en technisch verantwoord zijn.

 

Reina Boels – coach student Reinout Kremer

 

Het doel van Rein Advies is om organisaties CO2-neutraal én maatschappelijk betrokken te maken en ze bewust te maken van hun invloed op hun omgeving en op onze planeet. Van onderop een groener en socialer bewustzijn creëren en daarmee impact maken richting de toekomst. Rein Advies verzorgt besparingsadviezen, duurzaamheidsbeleid, projectmanagement en inspirerende excursies en lezingen.

Voor organisaties levert toekomstbestendig ondernemen de volgende zaken op:

 • nieuwe klanten
 • een degelijke nulmeting: wat doen we al goed en wat kan er beter?
 • inzicht in de CO2 footprint en milieuprestaties
 • inzicht in relevante verplichte besparingsmaatregelen volgens de Wet milieubeheer
 • ideeën voor de verbetering van zowel de bedrijfsvoering als de product- en dienstverlening
 • kostenbesparingen op onder meer energie, afval en mobiliteit
 • positieve publiciteit
 • meer betrokkenheid van de medewerkers
 • een andere, frisse kijk op de organisatie
 • uitbreiding van hun netwerk en samenwerking met andere bedrijven in de regio
 • aansluiting met het onderwijs

Meer informatie is te vinden op de website www.rein-advies.nl

 

Jorg Rotman – coach student Jeffrey Klip

Pander en Lier verainegt mins en waark!

Oost-Groningen: vruchtbare grond en noeste arbeiders. Opkomende industrieën en het verdelen van welvaart. Mooie vergezichten. De aardappelzetmeel- en strokartonindustrie zijn niet weg te denken, ze zijn verweven met mens, land en maatschappij.
Vele decennia later nog steeds dezelfde vergezichten, evenals dezelfde mentaliteit van de inwoners. Harde arbeiders, sommigen druk bezig, anderen zoekend. Uitdagingen voor de ondernemers, elke keer inventief om te overleven, groeien en overdragen; Vaak binnen de familie, soms niet. Bedrijfsbelang staat altijd voorop.
Oost-Groningen: wees trots, geniet van het land en maak er wat moois van. Nuchter en volhardend.
Wij van Pander en Lier weten als geen ander welke mentaliteit hier heerst. Wat er geboden en gevraagd wordt. Korte lijnen, nuchter en een duidelijk besef van wat er gedaan moet worden; Om werk te krijgen, werk te houden, brood op de plank, bedrijf op poten, groeien, bloeien…. Pander en Lier matcht mens en werk!

 

Kor van der Flier – coach student Leon Tempel

Wij zijn de rauwdouwers, masters, pioniers en de eindbazen

Wij zijn niet bang om de mouwen op te stropen en tot aan de knieën in de modder te staan. We denken mee in oplossingen en ontzorgen jou. Van der FLIER is een specialist en pionier op het gebied van grondverzet. Daarnaast zijn we te vinden op het water met onze maaiboten en langs de wegen met onze grondzuigauto’s. Ook zijn we de specialist in het koud doorhalen van leidingen met onze innovatieve zagen. Wij zijn er voor elke klus!

Van der FLIER als vakkundig partner

Constante vernieuwing en innovatieve technieken zijn onze pijlers. We zagen, maaien, zuigen en we doen nog veel meer. We hebben jarenlange ervaring en we hebben een schat aan kennis opgebouwd. Daarop bouwen wij voort met slimme ideeën voor duurzame en voordelige oplossingen.

Onze jongens

Onze jongens zijn de echte rauwdouwers. Ze hebben ervaring in het vak, maar het belangrijkste ze hebben plezier in hun werk. Bij ons beschikt iedereen over de juiste diploma’s en up-to-date certificaten. Dankzij ons team kunnen wij snel, flexibel en kundig in actie komen!

Hoe complex het project ook is: NO WORRIES, wij denken met je mee en bieden uitkomst.”